Kristijan Tutarkov

Часовите по Шпански јазик што ги дава Ивана се одлични. За многу кратко време со помош на овие часови успеав да научам многу, да се снаоѓам и комуницирам со луѓе во Шпанија. Часовите се интересни и преку многу различни илустрации, игри, примери и комуникација со el Profesor овозможува да научиш брзо. Јас сум задоволен од досегашната соработка и во иднина би продолжил да го изучувам Шпанскиот јазик во оваа школа. Ти благодарам многу !

(01.12.2019.) Makedonija

Španski jezik
5
2019-12-01T14:38:44+01:00

(01.12.2019.) Makedonija

Часовите по Шпански јазик што ги дава Ивана се одлични. За многу кратко време со помош на овие часови успеав да научам многу, да се снаоѓам и комуницирам со луѓе во Шпанија. Часовите се интересни и преку многу различни илустрации, игри, примери и комуникација со el Profesor овозможува да научиш брзо. Јас сум задоволен од досегашната соработка и во иднина би продолжил да го изучувам Шпанскиот јазик во оваа школа. Ти благодарам многу !