Ova Politika upotrebe kolačića čini sastavni deo naših Uslova korišćenja i Politike privatnosti. O kolačićima, možete saznati više u tekstu ispod. Termini koji su napisani velikim slovima u ovoj Politici upotrebe kolačića su definisani u sekciji 2. Uslova korišćenja.

Šta su kolačići?

Kolačići su tekstualni fajlovi sa malim količinama informacija koji se preuzimaj i čuvaju na vašem kompjuteru ili mobilnom uređaju svaki put kada prvi put posetite ovaj Sajt. Kolačići se zatim šalju na početni sajt prilikom svake naredne posete ili na neki drugi sajt koji je podešen tako da prepoznaje taj kolačić. Korišćenjem kolačića, Sajt može da prepozna uređaj koji korisnik Sajta koristi.

Mi kolačiće koristimo prevashodno za prikupljanje podataka o korišćenju ovog Sajta. Svrha prikupljanja podataka korišćenjem kolačića nema za cilj da identifikuje samog korisnika Sajta, nego da poboljša sadržaj Sajta i unapredi korisničko iskustvo korisnika Sajta.

Vrste kolačića

Ovaj Sajt koristi nekoliko vrsta kolačića, za različite potrebe:

  • Marketinški kolačići koji nam pomažu da vam pružimo dobro korisničko iskustvo, kao i da prilagodimo sadržaj Sajta.
  • Statistički kolačići  koji nam pomažu da bolje razumemo način na koji korisnici koriste naš Sajt putem anonimnog prikupljanja i slanja podataka.

Kako da korisnik Sajta blokira kolačiće?

Ako želite da blokirate kolačiće, to možete učiniti korišćenjem podešavanja vašeg Internet pretraživača. Većina internet pretraživača je inicijalno konfigurisana tako da podrazumeva prihvatanje kolačića. Ukoliko želite da odbijete ili izbrišete kolačiće, molimo Vas da pogledate deo za pomoć i podršku na Vašem pretraživaču za uputstva o tome kako da blokirate ili obrišete kolačiće. Obratite pažnju da svaki Internet pretraživač poseduje različite procedure za upravljanje kolačićima.

Izmene naše Politike upotrebe kolačića

Obratite pažnju da ova Politika upotrebe kolačića može biti ažurirana i promenjena u određenom momentu. Povremeno proverite ovu politiku upotrebe kolačića kako biste videli da li se i dalje slažete sa istom.